CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 13 January 2015

BUY 3 FOR RM100


Sape nak?

Tak nak?

Rugila

Normal Price: RM70
Promo Price: RM40
Now: RM30++

Lagi best Poslaju FREE*
*semenanjung sahaja. Sabah/Srwak add RM5




Friday, 9 January 2015

SAY NO TO JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM

Salam/hi alls,

Just nak share beberapa testimoni customer yang ada masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam dengan semua yang sudi jenguk2 blog saya ni. InsyaAllah, penggunaan produk Nurraysa secara konsisten akan membuahkan hasil yang luar biasa.

Jangan segan2 pm/wassup/telegram saya 012 9459952 untuk sembang2 pasal produk Nurraysa ni. Tak perlu risau sebab bahan2 yang digunakan adalah 100% bahan semulajadi.

Ini part 1 punya testimoni ye..Next entry saya share lagi. Jemput tengok dan like FB Pages saya untuk fast update. Biasanya saya update kat FB Pages dulu coz lebih mudah. 





Sunday, 4 January 2015

NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN


Nurraysa Beauty Collagen

KOYAK & KEMAM

~ Sesuai untuk remaja yang dah baligh.
~ Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
~ Sesuai untuk pesakit kanser.
~ Sesuai untuk ibu mengandung 6 bulan ke atas.
~ Sesuai untuk ibu menyusukan anak.
~ Sesuai untuk golongan veteran.

Kandungannya:
Kolagen Ikan Laut Dalam, Vitamin c, Gluthathione, Kurma, Delima, Snow Lotus, Serbuk Mutiara.
Cara pengambilan:
Masukkan 1 sachet serbuk collagen ke dalam mulut. Untuk penyerapan yang maksimum, letakkan di bawah lidah dan kemam 3-5 saat dalam mulut. Serbuk Collagen akan cair dengan sendirinya oleh enzim air liur. Untuk dapatkan kesan positif lebih pantas dengan NB Collagen, minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter sehari (2 botol besar air mineral).

Kebaikan:
Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda.
Formula Anti penuaan dan awet muda.
Mengurangkan kedutan dan garis halus
Membuang toksik dalam badan.
Mengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi.
Mencuci dan membina usus.
Mengatasi masalah sakit lutut.
Menguatkan akar rambut.
Menjaga kesihatan kuku yang sihat.
Merawat penyakit kulit.
Menstabilkan tekanan darah sesuai utk orang kencing manis dan darah tinggi.
Melancarkan peredaran darah sesuai utk orang yg kena stroke dan wanita yg period.


Jarakkan pengambilan bersama kafein, buat ubatan dan jamu selama 4 jam.
Dapatkan segera dengan harga pengenalan RM75 SM / RM80 SS.
 2 gm x 20 sachet.
Harga asal RM150.

Friday, 2 January 2015

TRIAL SET NURRAYSA


Ramai yang tanya apa yang ada dalam trial set Nurraysa Skin Care.
 Jom kita tengok sama2 ye

TRIAL SET NURRAYSA SKIN CARE







PETUA HILANGKAN KELUMUMUR




3 batang serai
2 biji limau nipis

Kisar hingga lumat. Tapis dan ambil patinya.
Sapu pada seluruh kepala seperti menggunakan syampu.
Biarkan selama 15 minit.
Bilas hingga bersih.

SELAMAT MENCUBA