CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 17 March 2014

NEWBORN PACKAGE




1 BANTAL KARIPAP
1 SELIMUT/BEDUNG
3 BARUT PLAIN
2 BARUT BERCORAK
2 BARUT GANTUNG 

1 BANTAL KARIPAP
3 BARUT PLAIN
2 BARUT BERCORAK 

1 SELIMUT/BEDUNG
3 BARUT PLAIN
2 BARUT GANTUNG  

1 SELIMUT/BEDUNG
3 BARUT PLAIN
2 BARUT BERCORAK

Wednesday, 12 March 2014

KUTU ELMARINO




De yg tya leh x nk byr ansur2..

Fikir2 kalu wat kutu utk elmarino ni de x org nk join

KUTU ELMARINO 1KOTAK + FREE POS
RM50 x 5

P/s: kalu ckup korum kt on ye:) Untuk mereka yang betul2 boleh memberikan comitment. Tak mau last2 minit cancel or tiba2 MIA (missing in action)

 Pada yang belum tahu apa tu ELMARINO leh baca sini ya. Selain mencantikkan kulit ia juga boleh diamalkan sebagai diet harian sebabnya hampir semua customer saya mengatakan mereka sentiasa merasa kenyang sejak mengamalkan ELMARINO

1.
2.
3.
4.
5.

SENSUALITE - MAKANAN GANTIAN HARIAN




Perut buncit
Sakit Lutut
Obesiti
Ikat perut
Cirit birit

Memperkenalkan cara sihat untuk kekal langsing. Suatu pemakanan gantian nutrisi revolusi yang mengawal lemak dalam badan melalui otak, neuran dan sistem pencernaan.

SENSUALITE


Diperkaya dengan ekstrak saffron, Isoflavon protein soya dan serat terlarut menjadikan anda kenyang sepanjang hari.




Terdapat dalam dua perisa iaitu vanila dan coklat

RM280/box (15 sachet)

call/sms/wassup/weechat 0129459952 for free consultation.

Kami bantu anda menjadi seperti mereka





AVAILABLE PRELOVED ITEMS

MAC01
RM4
brand: paddington bear
3years

Bahu 25cm
Labuh 34 cm
MAC02 
RM4
brand: paddington bear
3 years

Bahu 25cm
Labuh 34 cm

MAC03 
RM6 
brand: kidgets
4 years

Bahu 25cm
Labuh 35cm

MAC04 
RM6
Brand: elfin doll kids
3years

Bahu 23cm
Labuh 40 cm

NOV 01 - BAJU TIDUR COTTON

RM10

saiz: 3-4 years (anggaran je. refer ukuran ye)
bahu: 29cm
labuh baju: 41cm
lilit pinggang: 38cm
labuh seluar: 50cm

Baju ni kalau nak pakai g jalan2 pn boleh. yang ni tailormade ye. inspirasi dari baju tidur batik kat bawah ni.
NOV02 - BAJU TIDUR BATIK COTTON

RM10

saiz: 3-4 years (anggaran je. refer ukuran ye)
bahu: 29cm
labuh baju: 41cm
lilit pinggang: 38cm
labuh seluar: 50cm

baju ni beli kat Norzi Batik Terengganu. Boleh pakai jln2 juga
NOV03 - JUBAH KANAK-KANAK

RM10

saiz: XS (1-2 years) 
bahu: 29cm
dada: 25cm
labuh baju: 55cm

de stain ckit kat dada and lengan baju. boleh hilang tu kalau berus atau letak vanish.

jubah ni ada skali dengan tudung. terlupa nk snap gambar

Tuesday, 11 March 2014

Just For Mom To Be

Special utk bakal mommies yang sedang mencari baju n seluar. 

RM25

JEANS
Pinggang 30cm (adj waist)
Labuh 33 inci
Lilit pinggul 34inci
RM25

BRAND: SCARLET
SIZE: S (pinggang leh adjust)
WARNA: COKLAT GELAP

 
RM7/ pcs
All 3 pcs for RM20

FREE SIZE
COTTON
Kain agak nipis tapi x jarang and tak perlu pakai inner pun. Untuk kegunaan harian/kat umah. Tapi kalau nk bawa jalan2 pn ok lagi coz sy pun pakai baju ni g opis.
Lengan baju 3/4 ya
RM15

FREE SIZE
COTTON
Ada butang kat bahagian dada baju.
Baju lengan pendek ya..