CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 21 October 2014

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MINYAK IKAN/ EPA/ DHA

Kita selalu dengar orang kata minyak ikan baik untuk kesihatan. Di pasaran pun terdapat pelbagai brand minyak ikan. Terpulang pada kita untuk memilih mana yang baik dan sesuai untuk diri kita. Bercerita tentang minyak ikan tentunya akan dikaitkan dengan omega 3, EPA dan DHA. Biasanya boleh didapati dalam bentuk softgel. 

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN EPA
  • Membantu mengurangkan kolestrol
  • Membantu memperbaik kelikatan darah
  • Memperbaik kesihatan jantung
 KEBAIKAN DAN KELEBIHAN DHA
  • Komponen struktur asas tisu
  • Membantu menyokong fungsi otak sihat
  • Memperbaik fungsi mental dan kognitif
  • Melaras transmisi impuls saraf
Minyak ikan juga dikatakan dapat membantu proses penurunan berat badan. Kandungan asid lemak omega 3 yang ada dalam minyak ikan dapat meningkatkan aliran darah ke otot semasa bersenam. Ia turut membantu merangsang enzim yang berperanan dalam penyingkiran lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk tenaga. Suplemen minyak ikan omega 3 menjadi suplemen semulajadi yang sangat efektif untuk penurunan berat badan sekiranya digabungkan dengan senaman. 

Pilihan minyak ikan yang kami sediakan untuk anda. 
Kenapa pelbagai brand? 
Pilihan ditangan anda. Hanya kita sendiri tahu apa yang sesuai dan terbaik untuk diri kita. Bajet juga memainkan peranan penting. Pilihlah yang sesuai dan  mengikut bajet yang anda ada. Boleh juga mendapatkan brand2 lain yang ada di farmasi dan sebagainya SEBAB minyak ikan adalah suplemen yang anda harus ada dan sangat baik untuk diamalkan. 

BUATLAH PILIHAN DENGAN BIJAK!



KRILL OMEGA PLUS 30 softgels
RM97
jawapan kepada sakit sendi, senggugut (PMS) dan kolestrol tinggi

* Mengurangkan kolestrol
* Melegakan sakit sendi
* Meringankan masalah senggugut
* Memperlahankan kesan penuaan
* Meningkatkan kosentrasi, daya ingatan dan pembelajaran.
* Lebih mudah diserap berbanding minyak ikan biasa.

Cadangan Pengambilan: 1-2 biji sehari

VITALUXOR 30 softgels
RM57
* Menstabilkan sistem hormon dan bertindak sebagai agen pelangsingan semulajadi
* Melindungi jantung dan meningkatkan fungsi-fungsinya
* Sesuai untuk wanita hamil dan ibu-ibu yang menyusu badan
* Mengurangkan risiko masalah jantung, migrain, sakit sendi, masalah kulit dan sebagainya.

Cadangan Pengambilan: 1-2 biji sehari
EPA DHA
30 softgel RM60
60 softgel RM120
130 softgel RM225

Monday, 20 October 2014

NURRAYSA DEEPAVALI SALES

wah..asyik sales je kan Produk Nurraysa ni. barang bagus, harga pun berpatutan. bila dah sales ni makin berpatutanla harganya. Sape2 nak meh order segera. jgn tunggu2 lagi. nti dh habis promosi harga kembali normal mulala nk nyesal. hehe

promo mula 19 Oktober hingga 5 November 2014. jgn tanya nape lambat update kat blog ni. ofkozla jawapannya saya bz..nk latest update dengan cepat leh like fb pages ya..

nk order or tya pe2 leh terus contact saya
wassup/weechat/sms/telegram 0129459952 - rina

kelebihan dan kebaikan produk KLIK SINI


 

Thursday, 25 September 2014

RAYA HAJI PROMOTION


25 SEPTEMBER 2014 HINGGA 7 OKTOBER 2014



BUY 5 FREE 1
RM10 SEBOTOL
NORMAL - RM30
PROMO - RM24
NORMAL - RM45
PROMO - RM36

 PROMO PRICE - RM24 
PROMO PRICE - RM40
PROMO PRICE - RM36 

Tuesday, 16 September 2014

NURRAYSA BEAUTY SKIN CARE



Masih mencari produk penjagaan wajah yang bebas bahan kimia?
NURRAYSA BEAUTY SKIN CARE jawapannya.






[KEPAKARAN Nurraysa]

Kulit Sempurna
Merawat ketidaksempurnaan kulit dengan mencerahkan hiperpigmentasi, tanda penuaan dan tompokan hitam, jerawat dan jeragat

Perlindungan Semulajadi
Melindungi kulit anda daripada sinar UV dan mengembalikan keremajaan kulit anda.

Menyerlahkan Keremajaan Kulit Anda
Menghaluskan tekstur kulit anda dan mengembalikan keanjalan serta kegebuan kulit anda.

LAGI.....................?

Nurayysa SKIN CARE SET :-

Melembutkan dan Melembabkan kulit.
Meremajakan kulit
Menyamarkan dan menghilangkan flek dan noda pada wajah
Menghilangkan jerawat, jeragat, parut lama dan baru
Menutrisi kulit agar awet muda
Mempercepatkan kadar pertumbuhan sel kulit baru
Mencerahkan kulit dan merangsang pertumbuhan kulit
Memutihkan kulit

Dirumus daripada Japan Marine Collagen dan mengandungi Clairju serta Vitamin A,C dan E. Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran yang berpanjangan

>> Diluluskan oleh KKM
>> Tiada bahan kimia
>> Berasaskan herba terpilih & natural product
>> Boleh digunakan untuk menghilangkan bau badan
>> Sesuai untuk ibu mengandung
>> Sesuai untuk kanak-kanak
>> Sesuai untuk lelaki & wanita

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

TRIAL SET RM75 (harga asal RM150)
SABUN RM40 (Harga asal RM70)

Harga termasuk kos penghantaran

Pertanyaan atau maklumat lanjut sms/wassup/weechat 0129459952 (rina)

Friday, 29 August 2014

MERDEKA SALES


PROMO SEHINGGA 7 SEPTEMBER 2014


BUY 5 FREE 1

RM10 SEBOTOL



P/S - KLIK LINK UNTUK DESIGN YANG AVAILABLE



NORMAL - RM30
PROMO - RM24

NORMAL - RM45
PROMO - RM36


PROMO PRICE - RM24 

PROMO PRICE - RM40  

PROMO PRICE - RM36