CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 27 May 2015

LIPSTIK COLLAGEN NURRAYSA



Alhamdulillah, pengasas Nurraysa baru aje umumkan nak launch lipstik collagen sebelum puasa nanti.

Antara keistimewaan lipstik collagen Nurraysa:
  • mengandungi vitamin E
  • tidak menghitamkan bibir
  • tanpa plumbum
  • melembapkan bibir
  • warna ikut darah
Nak bibir berseri bak delima merekah??
wassup saya Rina 012 9459952 untuk tempahan


Tuesday, 19 May 2015

SAMBAL HITAM SMALL PACK


50grams
RM4

Salam/hi semua
sebelum ni dah pernah update pasal sambal hitam kuala lipis ni. sebab banyak permintaan untuk small pack jadinya terhasillah pack 50grams ni. Harga pun ok. Rasa pun sedap. senang nak bawa bila bekas kecik camni. tak lama lagi pun dah nak puasa kan. sesuai sangatla untuk anak2 yang duk asrama. Kalau malas nak masak pun makan nasi panas dengan sambal hitam ni pun dah cukup berselera.

boleh wassup saya 012 9459952 untuk tempahan.



Friday, 24 April 2015

DD MOIST CAKE - POWDER+CONCEALER+FOUNDATION



NEW RELEASE FROM NURRAYSA
BERMUTU TINGGI TANPA SILIKON
  • Menjadikan kulit semakin gebu dan glowing sepantas 5 saat.
  • Melindungi wajah dari sinaran matahari dan mencegah kulit menjadi kering.
  • Membantu menutup kesan jerawat.
  • Tak perlu foundation/krim uv
  • SPF 50++
3 warna: Light, Medium, Dark

Bahan2 Berkhasiat Tinggi :-
✔Air Zam Zam
✔Cocos Nucifera (melancarkan peredaran darah, menghaluskan kulit dan memberi kelembapan kulit secara semulajadi)
✔Titanium Dioxide (Agen pelindung UV, menyerap sinaran UV dan Anti Penuaan Kulit)
✔Kigelia Africana Fruit Extract (Merawat masalah kulit, antioksidan dan mengelakkan radang kulit)
✔Olive Fruit Oil
✔Aloe vera
✔Apple stem cell gred A
✔Collagen
✔Gluthathione
✔Vitamin A, C, E

Kelebihan :-
▶TANPA SILICON yg akan menghalang air wudhu' masuk kulit
▶Silicon tak boleh bawa solat
▶Bukan sekadar bedak biasa...tapi mampu merawat kulit sambil kelihatan cantik menawan secara sihat.


Harga mampu milik RM39 (12g) tidak termasuk pos.
PRE ORDER ye kawan2. Stok dijangka sampai awal bulan Mei nanti. Seminggu je lagi
pm/wassup 0129459952 untuk pertanyaan dan tempahan



Tuesday, 21 April 2015

BARANGAN AVENT JIMAT DAN MURAH

salam/hi kawan2 semua..
dah lama kan saya tak upload barang2 baby. sibuk duk cantikkan mak2 dan bapa2 je. so, hari ni saya upload la beberapa item untuk anak2. STOK SANGAT2 LIMITED. SIAPA CEPAT DIA DAPAT
wassup sy rina 012 9459952








 AVENT STARTER SET CLASSIC
RM105 FREE POS


2 X 260ml/9oz avent bottle
2 x 125ml/4oz avent bottle
1 shooter
1 bootle/ teat brush 

 SPOUT CUP 260ml/9oz
RM30 FREE POS
 SPOUT CUP 200ml/7oz
RM30 FREE POS


Tuesday, 24 March 2015

PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN - MODAL RM200



Peluang menambah pendapatan dengan modal serendah RM200.
Keuntungan sehingga 100%. 

** free coaching
** free flyers & sampel
** Koleksi testimoni yang banyak
** Produk Bumiputera
** Diluluskan KKM

Rangkaian Produk Nurraysa:

1. Nurraysa Skin Care Set
2. Nurraysa Collagen Soap
3. Nurraysa Beauty Collagen
4. Krim UV 
5. Miracle Whitening Spray
6. Serum 

p/s: boleh mix all item tau. pm/wassup 012 9459952 untuk details price.

Terbuka kepada semua. sape2 yang dah ada biz tu apa salahnya selit2 produk Nurraysa ni. Bukan nak bangga tapi memang produk ni antara yang tengah hot dan selamat digunakan. If dah ada kedai/butik lagi berbaloi. Sambil customer beli baju boleh promote skin care ni juga. Lagipun sekarang memang susah nak dapatkan produk ni kat kedai2 coz semuanya melalui stokis or agen. Jadinya, if kawan2 dah de tapak memang sesuai sangatla..Saya pun akan promote kedai kawan2 kat blog dan fb pages saya nama dan lokasi kedai kawan2.

Jom jadi jutawan sama2. Modal rendah untung berganda;)