CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 4 July 2014

KURMA ARAB



Kurma Arab

Nak wat gift pun boleh sangat ni. Packing dalam pun memang comei. Sebiji satu plastik. So, tersangatlah senang nak mkn n nak simpan. Kurma dia pn lembut sangat



RM22/box

Buy 8 get RM18/box





Sambal Hijau Sodapp Serbaguna

salam/hi all,

Nk share satu produk keluaran bumiputera ni ngan semua. Best sangat sambal ni especially bulan2 puasa ni. Sambal Hijau ni boleh makan terus tau. Tak payah susah2 nk masak. Bahan2 Sambal Hijau:


  • Cili Padi
  • Ikan Bilis
  • Bawang Putih
  • Bawang Merah
p/s: saya dh try wat nasi goreng kampung n sambal sotong. Memang mabeless!!

RM10 sebotol


Thursday, 12 June 2014

Minuman Herba Win-Tea


40 sachets

call/sms/wassup/weechat 0129459952 untuk info dan tempahan

Kebaikan Win Tea

  • Membersihkan usus dan kolon 
  • Membuang lemak terkumpul dengan berkesan
  • Membantu dalam menguruskan badan kerana ia melambatkan kadar penyerapan dan mengurangkan jumlah karbohidrat diserap tanpa meletakkan badan pada risiko malnutrisi
  • Memulihkan semula kulit dan muka dengan menghalang kesan-kesan yang disebabkan oleh radikal bebas 
  • Melambatkan penuaan pra-matang untuk kelihatan lebih muda dan sihat.

Win Tea diadun dengan teh hijau dan 4 herba berkualiti tinggi 
  • Gaerin Nelumbo Nucifera - Menguatkan saluran darah, mengurangkan kadar kolesterol, menstabilkan kitaran haid dan memerangi jangkitan bakteria.
  • Acanthopanax Gracilitylus - Berkesan untuk menguatkan paru- paru dan buah pinggang
  • Cassia Augustifolia - Membantu mengurangkan senak dan kembung perut
  • Diospyros Kaki - Menghilangkan kahak, mual, batuk dan hilang selera makan

Wednesday, 11 June 2014

Jom Buang Toksin

Pembersihan kolon adalah perlu untuk menghapuskan toksin yang berkumpul dalam badan kita setiap hari akibat daripada diet yang kurang sihat dan gaya hidup, pencemaran alam sekitar, penggunaan perubatan dan lain-lain Oleh itu kita perlu mengamalkan pembersihan kolon sekurang-kurangnya sebulan sekali untuk memastikan usus kita sihat. Ini penting bagi mengelakkan ianya mengganggu penyerapan nutrien oleh badan kita.

Fujita Lactose-S adalah 100% makanan tambahan kesihatan semula jadi untuk membantu mengekalkan usus yang bersih dan sihat. Ia mengandungi 1 bilion bakteria bifidus yang mesra dan juga lain-lain jenis bakteria yang baik untuk mengekalkan persekitaran berasid yang ideal untuk membantutkan pembiakan bakteria jahat. Kandungan laktosa juga membantu meningkatkan keseimbangan bakteria baik dalam usus ke tahap yang sihat. Tambahan pula, penapaian akan membebaskan gas asid karbonik untuk perlahan-lahan membesarkan dinding usus dan merangsang pergerakan peristaltik, yakni membantu untuk mengusir sisa degil daripada usus.


Fujita Lactose-S juga simbiotik. Dalam erti kata lain, ia mengandungi prebiotik dan probiotik. Dengan itu membantu untuk menggalakkan flora usus yang baik dan kesihatan usus yang lebih baik. Selain itu, ia mengandungi serat, ekstrak oat dan vitamin C dan ia adalah bantuan pelangsingan badan yang berkesan.

Perisa yogurt dan orange

call/sms/wassup/weechat 0129459952 untuk info dan tempahan

Monday, 2 June 2014

BUY 10 FREE 1

Wah!!!Bestkan tgk tajuk tu. BUY 10 FREE 1

sebenarnya nk ajak kawan2 yang berminat nk try ELMARINO join order ni. leh dapat harga diskaun. Biasa RM235/box (30sachet) now RM190/box (30 sachet). FREE POS lagi tau.

Bagi yang blurr lagi ELMARINO tu pe leh usha2 info kat SINI ye. Saya dh habis consume sekotak (30 sachet) n sekarang dh masuk kotak kedua. memang leh rasa perbezaannya. Paling ketara saya 

# lawas. tak ada lagi masalah sembelit.
# kulit muka makin lembut. tak kering macam selalu
# selulit kat peha makin pudar
# tumit kaki pecah dah ok
# makan nasi sekali sehari coz rasa kenyang sokmo (best part ni.hehe)

so, sape nk try, nk tau info lanjut leh roger2 sy. sms/call/weechat/wassup 0129459952


RM190 
(boleh booking dlu. dh penuh br sy collect payment)

1. saya punya
2. 
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.