CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 2 July 2015

JOM SERBU




Taknak tulis panjang2. Nak dapatkan harga yang terjangkau dek akal macam dalam poster tu jomla serbu booth nurryasa kat pwtc nanti ya. Datang jangan tak datang.

Wednesday, 1 July 2015

RM29 JER??

wah..wah..wah..kalau ye pun terkejut jgn la sampai macam nk terkeluar mata dari soket tu ya kawan2.

INI BUKAN GURAUAN

memang kita nak bagi murah2 jer sempena bulan ramadhan yang mulia ni ya. jgn tunggu2 lagi. Grab sekarang atau kawan2 akan terlepas peluang keemasan ni

ada lagi tau promosi lain. memang jimat berganda-ganda. cepat2 wassup ya. stok untuk setiap barang pun makin hari makin susut. Almaklumla, semua nak cantik gebu gebas raya ni.

GLOWING DD MOIST CAKE RM39
LIPSTIK COLLAGEN RM24
SET SKIN CARE RM145




Salam sayang,

Rina
012 9459952
Stokis Nurraysa Putrajaya


Thursday, 25 June 2015

LAST DAY PROMO RAMADAN

Hari ni last day promo ramadan tau. rugi sungguh kalau kawan2 tak grab promo yang super duper best ni. untuk first timer jangan risau. tak tahu guna saya akan guide sampai berjaya. kita sama2 cantik dan comel raya nanti ya. pada yang masih samar2 dengan produk nurraysa ni jom saya story serba sikit.

* bebas bahan kimia berbahaya
* 100% bahan semulajadi
* sangat disarankan untuk kawan2 yang ada masalah jerawat dan jeragat
* disarankan juga untuk bayi yang ada masalah ruam
* sesuai untuk semua peringkat usia

wassup/sms saya rina 012 9459952

p/s: nak cantik memang bukan perkara yang mudah tapi kalau kita rajin usaha konfem boleh jadi. kita cantik cara yang betul ya..tak mainla guna bahan2 kimia ni.

combo include:
1. sabun 55gram
2. set trial - sabun, serum, krim uv & whitening spray 
Set trial - sabun, serum, krim uv & whitening spray 

Thursday, 11 June 2015

PROMOSI JIMAT SEMPENA RAMADAN


Promosi Nurraysa datang lagi.

Set trial + sabun collagen RM100 ss RM110 sahaja

Jimatkan?? pm/wassup 012 9459952 utk dapatkan set skincare yg superbb ni 

PROMOSI SAH SEHINGGA 26 JUN 2015


Wednesday, 27 May 2015

LIPSTIK COLLAGEN NURRAYSA



Alhamdulillah, pengasas Nurraysa baru aje umumkan nak launch lipstik collagen sebelum puasa nanti.

Antara keistimewaan lipstik collagen Nurraysa:
  • mengandungi vitamin E
  • tidak menghitamkan bibir
  • tanpa plumbum
  • melembapkan bibir
  • warna ikut darah
Nak bibir berseri bak delima merekah??
wassup saya Rina 012 9459952 untuk tempahan