CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 8 February 2017

SARUNG BANTAL BUNDLE BATCH 1


* item BUNDLE. not for fussy person
* condition almost like new (8/10-9/10)
* Material cotton
* tak ada stain
* warna mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor cahaya
* belum basuh
* stricly untuk serius buyer.
* booking 24 jam sahaja. 
* Wassup 012 9459952 (rina)











Tuesday, 29 November 2016

JADI JUTAWAN DENGAN HANYA BERMODALKAN RM400





Peluang menambah pendapatan dengan modal serendah RM400.
Keuntungan sehingga 100%. 

** free coaching
** free flyers & sampel
** Koleksi testimoni yang banyak
** Produk Bumiputera
** Diluluskan KKM

Terdapat lebih 20 produk untuk dipilih.

p/s: boleh mix all item tau. pm/wassup 012 9459952 untuk details price.

Terbuka kepada semua. sape2 yang dah ada biz tu apa salahnya selit2 produk Nurraysa ni. Bukan nak bangga tapi memang produk ni antara yang tengah hot dan selamat digunakan. Jika dah ada kedai/butik lagi berbaloi. Sambil customer beli baju boleh promote skin care ni juga. Lagipun sekarang memang susah nak dapatkan produk ni kat kedai2 sebab semuanya melalui stokis atau agen yang berdaftar. Jadinya, kalau kawan2 dah ade tapak memang sesuai sangatla..Saya pun akan promote kedai kawan2 kat blog dan fb pages saya nama dan lokasi kedai kawan2.

Jom jadi jutawan sama2. Modal rendah untung berganda;)



Monday, 28 November 2016

YES SALES IS COMING!!!

Assalamualaikum/hi uolls..

Lama betul tak menulis dan mengupdate dalam blog ni ye. TQ pada yang masih setia follow biz kecil-kecilan saya ni. Taknak membebel panjang, jom cuci mata dengan promosi YES oleh Nurraysa Beauty yang sedang berlangsung sekarang hingga 31 Disember 2016.










 







Monday, 28 March 2016

PROMOSI OH PROMOSI!!!

Wah..wah..wah...meriah sungguh promosi kali ni ya. Macam2 ada. Lama pula tu. Tak nak citer banyak, jom tengok dan pilih yang berkenan dihati.

25 Mac 2016 hingga 5 Mei 2016