CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 24 March 2015

PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN - MODAL RM200



Peluang menambah pendapatan dengan modal serendah RM200.
Keuntungan sehingga 100%. 

** free coaching
** free flyers & sampel
** Koleksi testimoni yang banyak
** Produk Bumiputera
** Diluluskan KKM

Rangkaian Produk Nurraysa:

1. Nurraysa Skin Care Set
2. Nurraysa Collagen Soap
3. Nurraysa Beauty Collagen
4. Krim UV 
5. Miracle Whitening Spray
6. Serum 

p/s: boleh mix all item tau. pm/wassup 012 9459952 untuk details price.

Terbuka kepada semua. sape2 yang dah ada biz tu apa salahnya selit2 produk Nurraysa ni. Bukan nak bangga tapi memang produk ni antara yang tengah hot dan selamat digunakan. If dah ada kedai/butik lagi berbaloi. Sambil customer beli baju boleh promote skin care ni juga. Lagipun sekarang memang susah nak dapatkan produk ni kat kedai2 coz semuanya melalui stokis or agen. Jadinya, if kawan2 dah de tapak memang sesuai sangatla..Saya pun akan promote kedai kawan2 kat blog dan fb pages saya nama dan lokasi kedai kawan2.

Jom jadi jutawan sama2. Modal rendah untung berganda;)


Tuesday, 17 March 2015

SAMBAL HITAM KUALA LIPIS

Dah femes kan sambal hitam sekarang ni. dulu2 org kampung je suka makan. macam2 versi ada sekarang. siapa yang pernah cuba sambal hitam mesti akan terpikat dengan rasanya.

Apa yang istimewanya sambal hitam di Souqofayana ni??
  • original from Kuala Lipis. Homemade. Mak kawan saya yang prepare dari mula sampai jadinya sambal hitam ni.
  • Dijamin HALAL
  • Tahan sehingga 3 bulan jika disimpan di dalam peti sejuk. Lebih dari tu tak berani declare lagi coz baru cuba sehingga 3 bulan sebab biasanya 2-3 ari je dah licin.  
  • Rasanya yang SANGAT SEDAP. Tak pedas sangat. Budak2 pun boleh makan.
  • Sedia dimakan dengan nasi, roti, lemang, pulut etc 
Bahan-bahan utama: ikan bilis, belimbing buluh, cili padi 

RM8 125g


Wednesday, 4 March 2015

NURRAYSA POWDER MOIST CAKE

NEW RELEASE FROM NURRAYSA
BERMUTU TINGGI TANPA SILIKON
  • Menjadikan kulit semakin gebu dan glowing sepantas 5 saat.
  • Melindungi wajah dari sinaran matahari dan mencegah kulit menjadi kering.
  • Membantu menutup kesan jerawat.
  • Tak perlu foundation/krim uv
  • SPF 50++
Bahan2 utama:
Aloe vera
Stem cell apple gred A
Collagen
Gluthathion

Harga mampu milik RM35 (12g) tidak termasuk pos.
PRE ORDER ye kawan2. Stok lum sampai lg.
pm/wassup 0129459952 untuk pertanyaan dan tempahan
2 warna - cerah & gelap

Thursday, 5 February 2015

SAY NO TO JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM PART 2

Sambungan dari entry sebelum ni ye SAY NO TO JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM

Kak Sherry ni dah jadi agen Nurraysa sekarang. Muka cantik biz pun baik. 
TERBAIK!!

Salah seorang staff Nurraysa. Muka comel dah sejak guna produk Nurraysa




                                             SEBELUM                                   SELEPAS
Adik ni konsisten guna sabun collagen Nurraysa selama 5 bulan. 

                


Wednesday, 4 February 2015

LAGI LAGI PROMOSI

Chinese New Year tak lama lagi kan.. Nak belanja ualls semua combo Nurraysa yang sungguh menjimatkan. Suka tak? hehe

TEMPOH PROMOSI
3 FEBRUARI HINGGA 20 FEBRUARI

nak tanya, nak order boleh wassup/telegram 012 9459952
nak sampel sabun collagen FREE pun boleh tau.

SET SKIN CARE + SABUN COLLAGEN RM100 

SET SKIN CARE + BEAUTY COLLAGEN RM140 

3 KOTAK SABUN COLLAGEN RM100