CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 16 December 2015

YEAR END SALES


JUALAN HUJUNG TAHUN KEMBALI LAGI
>>>> Lebih MURAH
>>>> Lebih PILIHAN
Memang syok tau kawan2. Jom cantik2 bersama Nurraysa Beauty. Produk HALAL dan SELAMAT digunakan.

RINA
012 9459952 
Stokis Nurraysa Beauty

PROMO 15 - 31 Disember 2015
* Lipstik
* Eyeliner
* Mineral Loose Powder
* DD Moist Cake (Light/Medium/Dark) 
SET TRIAL
- sabuncollagen 
- serum
-krim UV
- whitening spray 


* Syampu 
* Feminin Wash
* Pearl Glow Body Lotion 

📣📣📣

Tuesday, 3 November 2015

Pearl Glow Body Lotion



Instant Pearl Glow body Lotion
🌹Pearl powder
🌹Aqua
🌹Titanium dioxide
🌹Sweet almond oil
🌹Olive oil
🌹Ascorbyl tetraisopalmitate(vitamin c)
🌹Collagen
🌹Aloe Vera
🌹Vitamin E
🌹Arbutin
🌹Citric acid

🌺🌺Khasiat serta manfaat bila menggunakannya🌺🌺
👉membersihkan kulit agar segar sentiasa
👉menanggalkn bintik2 pada kulit
👉mengembalikan keremajaan kulit
👉mnghilangkan jerawat di badan
👉anti radang
👉merawat masalah kulit
👉memutihkan kulit
👉mnyembuhkan kesan terbakar
👉menganjalkan kulit
👉mengebukan kulit
👉melindunggi kulit dari sinaran uv(spf15)
👉mngurangkan garis2 halus pada kulit
👉Memudarkan parut2 di badan
👉kaya dengan vit A,vit E,vit B1
👉memberi ruang utk kulit bernafas
🌺🌺Insha Allah jika mngunakan losyen ini secara kosisten kulit anda akan kelihatan muda cantik dan gebu sentiasa🌺🌺

Rina
012 9459952
Stokis Nurraysa Beauty

Monday, 2 November 2015

STEMCELL FEMININ WASH




🍓FEMININE WASH🍓
Bahan2 :
1- Aqua
2- Collagen
3- Manjakani
4- Glycerin
5- Citric acid
6- Allantoin
7- Cengkih
8- Stemcell Apple
9- Castor oil
10- Menthol
11- Betel leaf extract
12- Fragrance



Kelebihan StemCell Feminin Wash Nurraysa

Merawat Keputihan
Menghilangkan Bau Hanyir

Mengurangkan Jangkitan Kuman
Haruman yg wangi
Menyegarkan Miss V
Menjimatkan(cecair pekat)
merapatkn bhgn intim
 menghilangkn kegatalan


Rina
012 9459952 
Stokis Nurraysa Beauty

Thursday, 2 July 2015

JOM SERBU




Taknak tulis panjang2. Nak dapatkan harga yang terjangkau dek akal macam dalam poster tu jomla serbu booth nurryasa kat pwtc nanti ya. Datang jangan tak datang.

Wednesday, 1 July 2015

RM29 JER??

wah..wah..wah..kalau ye pun terkejut jgn la sampai macam nk terkeluar mata dari soket tu ya kawan2.

INI BUKAN GURAUAN

memang kita nak bagi murah2 jer sempena bulan ramadhan yang mulia ni ya. jgn tunggu2 lagi. Grab sekarang atau kawan2 akan terlepas peluang keemasan ni

ada lagi tau promosi lain. memang jimat berganda-ganda. cepat2 wassup ya. stok untuk setiap barang pun makin hari makin susut. Almaklumla, semua nak cantik gebu gebas raya ni.

GLOWING DD MOIST CAKE RM39
LIPSTIK COLLAGEN RM24
SET SKIN CARE RM145




Salam sayang,

Rina
012 9459952
Stokis Nurraysa Putrajaya


Thursday, 25 June 2015

LAST DAY PROMO RAMADAN

Hari ni last day promo ramadan tau. rugi sungguh kalau kawan2 tak grab promo yang super duper best ni. untuk first timer jangan risau. tak tahu guna saya akan guide sampai berjaya. kita sama2 cantik dan comel raya nanti ya. pada yang masih samar2 dengan produk nurraysa ni jom saya story serba sikit.

* bebas bahan kimia berbahaya
* 100% bahan semulajadi
* sangat disarankan untuk kawan2 yang ada masalah jerawat dan jeragat
* disarankan juga untuk bayi yang ada masalah ruam
* sesuai untuk semua peringkat usia

wassup/sms saya rina 012 9459952

p/s: nak cantik memang bukan perkara yang mudah tapi kalau kita rajin usaha konfem boleh jadi. kita cantik cara yang betul ya..tak mainla guna bahan2 kimia ni.

combo include:
1. sabun 55gram
2. set trial - sabun, serum, krim uv & whitening spray 
Set trial - sabun, serum, krim uv & whitening spray 

Thursday, 11 June 2015

PROMOSI JIMAT SEMPENA RAMADAN


Promosi Nurraysa datang lagi.

Set trial + sabun collagen RM100 ss RM110 sahaja

Jimatkan?? pm/wassup 012 9459952 utk dapatkan set skincare yg superbb ni 

PROMOSI SAH SEHINGGA 26 JUN 2015


Wednesday, 27 May 2015

LIPSTIK COLLAGEN NURRAYSA



Alhamdulillah, pengasas Nurraysa baru aje umumkan nak launch lipstik collagen sebelum puasa nanti.

Antara keistimewaan lipstik collagen Nurraysa:
  • mengandungi vitamin E
  • tidak menghitamkan bibir
  • tanpa plumbum
  • melembapkan bibir
  • warna ikut darah
Nak bibir berseri bak delima merekah??
wassup saya Rina 012 9459952 untuk tempahan


Tuesday, 19 May 2015

SAMBAL HITAM SMALL PACK


50grams
RM4

Salam/hi semua
sebelum ni dah pernah update pasal sambal hitam kuala lipis ni. sebab banyak permintaan untuk small pack jadinya terhasillah pack 50grams ni. Harga pun ok. Rasa pun sedap. senang nak bawa bila bekas kecik camni. tak lama lagi pun dah nak puasa kan. sesuai sangatla untuk anak2 yang duk asrama. Kalau malas nak masak pun makan nasi panas dengan sambal hitam ni pun dah cukup berselera.

boleh wassup saya 012 9459952 untuk tempahan.



Friday, 24 April 2015

DD MOIST CAKE - POWDER+CONCEALER+FOUNDATION



NEW RELEASE FROM NURRAYSA
BERMUTU TINGGI TANPA SILIKON
  • Menjadikan kulit semakin gebu dan glowing sepantas 5 saat.
  • Melindungi wajah dari sinaran matahari dan mencegah kulit menjadi kering.
  • Membantu menutup kesan jerawat.
  • Tak perlu foundation/krim uv
  • SPF 50++
3 warna: Light, Medium, Dark

Bahan2 Berkhasiat Tinggi :-
✔Air Zam Zam
✔Cocos Nucifera (melancarkan peredaran darah, menghaluskan kulit dan memberi kelembapan kulit secara semulajadi)
✔Titanium Dioxide (Agen pelindung UV, menyerap sinaran UV dan Anti Penuaan Kulit)
✔Kigelia Africana Fruit Extract (Merawat masalah kulit, antioksidan dan mengelakkan radang kulit)
✔Olive Fruit Oil
✔Aloe vera
✔Apple stem cell gred A
✔Collagen
✔Gluthathione
✔Vitamin A, C, E

Kelebihan :-
▶TANPA SILICON yg akan menghalang air wudhu' masuk kulit
▶Silicon tak boleh bawa solat
▶Bukan sekadar bedak biasa...tapi mampu merawat kulit sambil kelihatan cantik menawan secara sihat.


Harga mampu milik RM39 (12g) tidak termasuk pos.
PRE ORDER ye kawan2. Stok dijangka sampai awal bulan Mei nanti. Seminggu je lagi
pm/wassup 0129459952 untuk pertanyaan dan tempahan



Tuesday, 24 March 2015

PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN - MODAL RM200



Peluang menambah pendapatan dengan modal serendah RM200.
Keuntungan sehingga 100%. 

** free coaching
** free flyers & sampel
** Koleksi testimoni yang banyak
** Produk Bumiputera
** Diluluskan KKM

Rangkaian Produk Nurraysa:

1. Nurraysa Skin Care Set
2. Nurraysa Collagen Soap
3. Nurraysa Beauty Collagen
4. Krim UV 
5. Miracle Whitening Spray
6. Serum 

p/s: boleh mix all item tau. pm/wassup 012 9459952 untuk details price.

Terbuka kepada semua. sape2 yang dah ada biz tu apa salahnya selit2 produk Nurraysa ni. Bukan nak bangga tapi memang produk ni antara yang tengah hot dan selamat digunakan. If dah ada kedai/butik lagi berbaloi. Sambil customer beli baju boleh promote skin care ni juga. Lagipun sekarang memang susah nak dapatkan produk ni kat kedai2 coz semuanya melalui stokis or agen. Jadinya, if kawan2 dah de tapak memang sesuai sangatla..Saya pun akan promote kedai kawan2 kat blog dan fb pages saya nama dan lokasi kedai kawan2.

Jom jadi jutawan sama2. Modal rendah untung berganda;)


Tuesday, 17 March 2015

SAMBAL HITAM KUALA LIPIS

Dah femes kan sambal hitam sekarang ni. dulu2 org kampung je suka makan. macam2 versi ada sekarang. siapa yang pernah cuba sambal hitam mesti akan terpikat dengan rasanya.

Apa yang istimewanya sambal hitam di Souqofayana ni??
  • original from Kuala Lipis. Homemade. Mak kawan saya yang prepare dari mula sampai jadinya sambal hitam ni.
  • Dijamin HALAL
  • Tahan sehingga 3 bulan jika disimpan di dalam peti sejuk. Lebih dari tu tak berani declare lagi coz baru cuba sehingga 3 bulan sebab biasanya 2-3 ari je dah licin.  
  • Rasanya yang SANGAT SEDAP. Tak pedas sangat. Budak2 pun boleh makan.
  • Sedia dimakan dengan nasi, roti, lemang, pulut etc 
Bahan-bahan utama: ikan bilis, belimbing buluh, cili padi 

RM8 125g


Thursday, 5 February 2015

SAY NO TO JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM PART 2

Sambungan dari entry sebelum ni ye SAY NO TO JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM

Kak Sherry ni dah jadi agen Nurraysa sekarang. Muka cantik biz pun baik. 
TERBAIK!!

Salah seorang staff Nurraysa. Muka comel dah sejak guna produk Nurraysa




                                             SEBELUM                                   SELEPAS
Adik ni konsisten guna sabun collagen Nurraysa selama 5 bulan. 

                


Wednesday, 4 February 2015

LAGI LAGI PROMOSI

Chinese New Year tak lama lagi kan.. Nak belanja ualls semua combo Nurraysa yang sungguh menjimatkan. Suka tak? hehe

TEMPOH PROMOSI
3 FEBRUARI HINGGA 20 FEBRUARI

nak tanya, nak order boleh wassup/telegram 012 9459952
nak sampel sabun collagen FREE pun boleh tau.

SET SKIN CARE + SABUN COLLAGEN RM100 

SET SKIN CARE + BEAUTY COLLAGEN RM140 

3 KOTAK SABUN COLLAGEN RM100

Tuesday, 13 January 2015

BUY 3 FOR RM100


Sape nak?

Tak nak?

Rugila

Normal Price: RM70
Promo Price: RM40
Now: RM30++

Lagi best Poslaju FREE*
*semenanjung sahaja. Sabah/Srwak add RM5




Friday, 9 January 2015

SAY NO TO JERAWAT, JERAGAT & KULIT KUSAM

Salam/hi alls,

Just nak share beberapa testimoni customer yang ada masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam dengan semua yang sudi jenguk2 blog saya ni. InsyaAllah, penggunaan produk Nurraysa secara konsisten akan membuahkan hasil yang luar biasa.

Jangan segan2 pm/wassup/telegram saya 012 9459952 untuk sembang2 pasal produk Nurraysa ni. Tak perlu risau sebab bahan2 yang digunakan adalah 100% bahan semulajadi.

Ini part 1 punya testimoni ye..Next entry saya share lagi. Jemput tengok dan like FB Pages saya untuk fast update. Biasanya saya update kat FB Pages dulu coz lebih mudah. 





Sunday, 4 January 2015

NURRAYSA BEAUTY COLLAGEN


Nurraysa Beauty Collagen

KOYAK & KEMAM

~ Sesuai untuk remaja yang dah baligh.
~ Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
~ Sesuai untuk pesakit kanser.
~ Sesuai untuk ibu mengandung 6 bulan ke atas.
~ Sesuai untuk ibu menyusukan anak.
~ Sesuai untuk golongan veteran.

Kandungannya:
Kolagen Ikan Laut Dalam, Vitamin c, Gluthathione, Kurma, Delima, Snow Lotus, Serbuk Mutiara.
Cara pengambilan:
Masukkan 1 sachet serbuk collagen ke dalam mulut. Untuk penyerapan yang maksimum, letakkan di bawah lidah dan kemam 3-5 saat dalam mulut. Serbuk Collagen akan cair dengan sendirinya oleh enzim air liur. Untuk dapatkan kesan positif lebih pantas dengan NB Collagen, minum air kosong sekurang kurangnya 3 liter sehari (2 botol besar air mineral).

Kebaikan:
Menjadikan kulit seluruh badan lebih cerah, gebu dan awet muda.
Formula Anti penuaan dan awet muda.
Mengurangkan kedutan dan garis halus
Membuang toksik dalam badan.
Mengatasi masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi.
Mencuci dan membina usus.
Mengatasi masalah sakit lutut.
Menguatkan akar rambut.
Menjaga kesihatan kuku yang sihat.
Merawat penyakit kulit.
Menstabilkan tekanan darah sesuai utk orang kencing manis dan darah tinggi.
Melancarkan peredaran darah sesuai utk orang yg kena stroke dan wanita yg period.


Jarakkan pengambilan bersama kafein, buat ubatan dan jamu selama 4 jam.
Dapatkan segera dengan harga pengenalan RM75 SM / RM80 SS.
 2 gm x 20 sachet.
Harga asal RM150.

Friday, 2 January 2015

TRIAL SET NURRAYSA


Ramai yang tanya apa yang ada dalam trial set Nurraysa Skin Care.
 Jom kita tengok sama2 ye

TRIAL SET NURRAYSA SKIN CARE







PETUA HILANGKAN KELUMUMUR




3 batang serai
2 biji limau nipis

Kisar hingga lumat. Tapis dan ambil patinya.
Sapu pada seluruh kepala seperti menggunakan syampu.
Biarkan selama 15 minit.
Bilas hingga bersih.

SELAMAT MENCUBA