CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 24 March 2015

PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN - MODAL RM200



Peluang menambah pendapatan dengan modal serendah RM200.
Keuntungan sehingga 100%. 

** free coaching
** free flyers & sampel
** Koleksi testimoni yang banyak
** Produk Bumiputera
** Diluluskan KKM

Rangkaian Produk Nurraysa:

1. Nurraysa Skin Care Set
2. Nurraysa Collagen Soap
3. Nurraysa Beauty Collagen
4. Krim UV 
5. Miracle Whitening Spray
6. Serum 

p/s: boleh mix all item tau. pm/wassup 012 9459952 untuk details price.

Terbuka kepada semua. sape2 yang dah ada biz tu apa salahnya selit2 produk Nurraysa ni. Bukan nak bangga tapi memang produk ni antara yang tengah hot dan selamat digunakan. If dah ada kedai/butik lagi berbaloi. Sambil customer beli baju boleh promote skin care ni juga. Lagipun sekarang memang susah nak dapatkan produk ni kat kedai2 coz semuanya melalui stokis or agen. Jadinya, if kawan2 dah de tapak memang sesuai sangatla..Saya pun akan promote kedai kawan2 kat blog dan fb pages saya nama dan lokasi kedai kawan2.

Jom jadi jutawan sama2. Modal rendah untung berganda;)


0 comments:

Post a Comment