CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 3 November 2014

FREE SABUN COLLAGEN NURRAYSA

Akhirnya semalam siap juga sesi packing sabun collagen Nurraysa untuk bagi trial kepada kawan2, sedara mara & sesiapa sahaja yang berminat nak cuba. Sabun ni bukan sahaja boleh dijadikan sebagai pencuci muka malah boleh digunakan seluruh badan dan sesuai untuk semua peringkat usia. Baby pun boleh guna terutamanya baby yang mengalami masalah ruam. InsyaAllah berkesan coz saya dh cuba kat anak saya..

Sesiapa yang nak boleh wassup/telegram saya 0129459952 nama dan alamat untuk saya pos trial ni. 100% FREE. Pos pun tak perlu bayar. Saya ikhlas nak share produk baik keluaran muslim dan bumiputera ni dengan semua yang berminat. Kalau nti dh try tapi tak sesuai or tak minat nak beli pun saya tak kisah. Kalau ada yang nak order tu Alhamdulillah, ada rezeki saya;)
COD area Putrajaya & Bandar Baru Bangi

Siapa cepat dia dapat ya coz bilangan pack ni TERHAD

  

Tuesday, 21 October 2014

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN MINYAK IKAN/ EPA/ DHA

Kita selalu dengar orang kata minyak ikan baik untuk kesihatan. Di pasaran pun terdapat pelbagai brand minyak ikan. Terpulang pada kita untuk memilih mana yang baik dan sesuai untuk diri kita. Bercerita tentang minyak ikan tentunya akan dikaitkan dengan omega 3, EPA dan DHA. Biasanya boleh didapati dalam bentuk softgel. 

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN EPA
  • Membantu mengurangkan kolestrol
  • Membantu memperbaik kelikatan darah
  • Memperbaik kesihatan jantung
 KEBAIKAN DAN KELEBIHAN DHA
  • Komponen struktur asas tisu
  • Membantu menyokong fungsi otak sihat
  • Memperbaik fungsi mental dan kognitif
  • Melaras transmisi impuls saraf
Minyak ikan juga dikatakan dapat membantu proses penurunan berat badan. Kandungan asid lemak omega 3 yang ada dalam minyak ikan dapat meningkatkan aliran darah ke otot semasa bersenam. Ia turut membantu merangsang enzim yang berperanan dalam penyingkiran lemak agar lemak dapat dimanfaatkan untuk tenaga. Suplemen minyak ikan omega 3 menjadi suplemen semulajadi yang sangat efektif untuk penurunan berat badan sekiranya digabungkan dengan senaman. 

Pilihan minyak ikan yang kami sediakan untuk anda. 
Kenapa pelbagai brand? 
Pilihan ditangan anda. Hanya kita sendiri tahu apa yang sesuai dan terbaik untuk diri kita. Bajet juga memainkan peranan penting. Pilihlah yang sesuai dan  mengikut bajet yang anda ada. Boleh juga mendapatkan brand2 lain yang ada di farmasi dan sebagainya SEBAB minyak ikan adalah suplemen yang anda harus ada dan sangat baik untuk diamalkan. 

BUATLAH PILIHAN DENGAN BIJAK!



KRILL OMEGA PLUS 30 softgels
RM97
jawapan kepada sakit sendi, senggugut (PMS) dan kolestrol tinggi

* Mengurangkan kolestrol
* Melegakan sakit sendi
* Meringankan masalah senggugut
* Memperlahankan kesan penuaan
* Meningkatkan kosentrasi, daya ingatan dan pembelajaran.
* Lebih mudah diserap berbanding minyak ikan biasa.

Cadangan Pengambilan: 1-2 biji sehari

VITALUXOR 30 softgels
RM57
* Menstabilkan sistem hormon dan bertindak sebagai agen pelangsingan semulajadi
* Melindungi jantung dan meningkatkan fungsi-fungsinya
* Sesuai untuk wanita hamil dan ibu-ibu yang menyusu badan
* Mengurangkan risiko masalah jantung, migrain, sakit sendi, masalah kulit dan sebagainya.

Cadangan Pengambilan: 1-2 biji sehari
EPA DHA
30 softgel RM60
60 softgel RM120
130 softgel RM225

Monday, 20 October 2014

NURRAYSA DEEPAVALI SALES

wah..asyik sales je kan Produk Nurraysa ni. barang bagus, harga pun berpatutan. bila dah sales ni makin berpatutanla harganya. Sape2 nak meh order segera. jgn tunggu2 lagi. nti dh habis promosi harga kembali normal mulala nk nyesal. hehe

promo mula 19 Oktober hingga 5 November 2014. jgn tanya nape lambat update kat blog ni. ofkozla jawapannya saya bz..nk latest update dengan cepat leh like fb pages ya..

nk order or tya pe2 leh terus contact saya
wassup/weechat/sms/telegram 0129459952 - rina

kelebihan dan kebaikan produk KLIK SINI


 

Thursday, 25 September 2014

RAYA HAJI PROMOTION


25 SEPTEMBER 2014 HINGGA 7 OKTOBER 2014



BUY 5 FREE 1
RM10 SEBOTOL
NORMAL - RM30
PROMO - RM24
NORMAL - RM45
PROMO - RM36

 PROMO PRICE - RM24 
PROMO PRICE - RM40
PROMO PRICE - RM36 

Tuesday, 16 September 2014

NURRAYSA BEAUTY SKIN CARE



Masih mencari produk penjagaan wajah yang bebas bahan kimia?
NURRAYSA BEAUTY SKIN CARE jawapannya.






[KEPAKARAN Nurraysa]

Kulit Sempurna
Merawat ketidaksempurnaan kulit dengan mencerahkan hiperpigmentasi, tanda penuaan dan tompokan hitam, jerawat dan jeragat

Perlindungan Semulajadi
Melindungi kulit anda daripada sinar UV dan mengembalikan keremajaan kulit anda.

Menyerlahkan Keremajaan Kulit Anda
Menghaluskan tekstur kulit anda dan mengembalikan keanjalan serta kegebuan kulit anda.

LAGI.....................?

Nurayysa SKIN CARE SET :-

Melembutkan dan Melembabkan kulit.
Meremajakan kulit
Menyamarkan dan menghilangkan flek dan noda pada wajah
Menghilangkan jerawat, jeragat, parut lama dan baru
Menutrisi kulit agar awet muda
Mempercepatkan kadar pertumbuhan sel kulit baru
Mencerahkan kulit dan merangsang pertumbuhan kulit
Memutihkan kulit

Dirumus daripada Japan Marine Collagen dan mengandungi Clairju serta Vitamin A,C dan E. Bertindak sebagai pembersih kulit wajah dan meningkatkan metabolisme kulit. Melindungi dan membaik pulih struktur kulit dari penuaan serta memberikan kesegaran yang berpanjangan

>> Diluluskan oleh KKM
>> Tiada bahan kimia
>> Berasaskan herba terpilih & natural product
>> Boleh digunakan untuk menghilangkan bau badan
>> Sesuai untuk ibu mengandung
>> Sesuai untuk kanak-kanak
>> Sesuai untuk lelaki & wanita

SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT

TRIAL SET RM75 (harga asal RM150)
SABUN RM40 (Harga asal RM70)

Harga termasuk kos penghantaran

Pertanyaan atau maklumat lanjut sms/wassup/weechat 0129459952 (rina)

Wednesday, 27 August 2014

VITAMIN UNTUK ANAK - WIN IG6


Bekalkan anak-anak anda dengan satu hadiah sepanjang hayat- sistem imun yang kuat dengan kolostrum win IG6

Khusus untuk kanak2 yang;

#mudah jatuh sakit
#gemar makanan ringan
#aktif secara fizikal
#memerlukan pemulihan pantas daripada penyakit
#cerewet dan memilih makanan
#bersekolah dan berada di nursery

sms/pm/wassup 0129459952 for special price.





Friday, 4 July 2014

KURMA ARAB



Kurma Arab

Nak wat gift pun boleh sangat ni. Packing dalam pun memang comei. Sebiji satu plastik. So, tersangatlah senang nak mkn n nak simpan. Kurma dia pn lembut sangat



RM22/box

Buy 8 get RM18/box





Sambal Hijau Sodapp Serbaguna

salam/hi all,

Nk share satu produk keluaran bumiputera ni ngan semua. Best sangat sambal ni especially bulan2 puasa ni. Sambal Hijau ni boleh makan terus tau. Tak payah susah2 nk masak. Bahan2 Sambal Hijau:


  • Cili Padi
  • Ikan Bilis
  • Bawang Putih
  • Bawang Merah
p/s: saya dh try wat nasi goreng kampung n sambal sotong. Memang mabeless!!

RM10 sebotol


Thursday, 12 June 2014

Minuman Herba Win-Tea


40 sachets

call/sms/wassup/weechat 0129459952 untuk info dan tempahan

Kebaikan Win Tea

  • Membersihkan usus dan kolon 
  • Membuang lemak terkumpul dengan berkesan
  • Membantu dalam menguruskan badan kerana ia melambatkan kadar penyerapan dan mengurangkan jumlah karbohidrat diserap tanpa meletakkan badan pada risiko malnutrisi
  • Memulihkan semula kulit dan muka dengan menghalang kesan-kesan yang disebabkan oleh radikal bebas 
  • Melambatkan penuaan pra-matang untuk kelihatan lebih muda dan sihat.

Win Tea diadun dengan teh hijau dan 4 herba berkualiti tinggi 
  • Gaerin Nelumbo Nucifera - Menguatkan saluran darah, mengurangkan kadar kolesterol, menstabilkan kitaran haid dan memerangi jangkitan bakteria.
  • Acanthopanax Gracilitylus - Berkesan untuk menguatkan paru- paru dan buah pinggang
  • Cassia Augustifolia - Membantu mengurangkan senak dan kembung perut
  • Diospyros Kaki - Menghilangkan kahak, mual, batuk dan hilang selera makan

Wednesday, 11 June 2014

Jom Buang Toksin

Pembersihan kolon adalah perlu untuk menghapuskan toksin yang berkumpul dalam badan kita setiap hari akibat daripada diet yang kurang sihat dan gaya hidup, pencemaran alam sekitar, penggunaan perubatan dan lain-lain Oleh itu kita perlu mengamalkan pembersihan kolon sekurang-kurangnya sebulan sekali untuk memastikan usus kita sihat. Ini penting bagi mengelakkan ianya mengganggu penyerapan nutrien oleh badan kita.

Fujita Lactose-S adalah 100% makanan tambahan kesihatan semula jadi untuk membantu mengekalkan usus yang bersih dan sihat. Ia mengandungi 1 bilion bakteria bifidus yang mesra dan juga lain-lain jenis bakteria yang baik untuk mengekalkan persekitaran berasid yang ideal untuk membantutkan pembiakan bakteria jahat. Kandungan laktosa juga membantu meningkatkan keseimbangan bakteria baik dalam usus ke tahap yang sihat. Tambahan pula, penapaian akan membebaskan gas asid karbonik untuk perlahan-lahan membesarkan dinding usus dan merangsang pergerakan peristaltik, yakni membantu untuk mengusir sisa degil daripada usus.


Fujita Lactose-S juga simbiotik. Dalam erti kata lain, ia mengandungi prebiotik dan probiotik. Dengan itu membantu untuk menggalakkan flora usus yang baik dan kesihatan usus yang lebih baik. Selain itu, ia mengandungi serat, ekstrak oat dan vitamin C dan ia adalah bantuan pelangsingan badan yang berkesan.

Perisa yogurt dan orange

call/sms/wassup/weechat 0129459952 untuk info dan tempahan

Monday, 2 June 2014

BUY 10 FREE 1

Wah!!!Bestkan tgk tajuk tu. BUY 10 FREE 1

sebenarnya nk ajak kawan2 yang berminat nk try ELMARINO join order ni. leh dapat harga diskaun. Biasa RM235/box (30sachet) now RM190/box (30 sachet). FREE POS lagi tau.

Bagi yang blurr lagi ELMARINO tu pe leh usha2 info kat SINI ye. Saya dh habis consume sekotak (30 sachet) n sekarang dh masuk kotak kedua. memang leh rasa perbezaannya. Paling ketara saya 

# lawas. tak ada lagi masalah sembelit.
# kulit muka makin lembut. tak kering macam selalu
# selulit kat peha makin pudar
# tumit kaki pecah dah ok
# makan nasi sekali sehari coz rasa kenyang sokmo (best part ni.hehe)

so, sape nk try, nk tau info lanjut leh roger2 sy. sms/call/weechat/wassup 0129459952


RM190 
(boleh booking dlu. dh penuh br sy collect payment)

1. saya punya
2. 
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.



Friday, 2 May 2014

LD VENUS GOLD - WOMEN PROBLEM SOLVER



LD VENUS GOLD 
Menerokai rahsia kebahagiaan

Kajian klinikal menunjukkan LD Venus Gold mampu

#mengurangkan komplikasi postpartum sebanyak 98%
#meningkatkan peredaran darah dan mengembalikan tenaga


SIAPA YANG PATUT MINUM??



* wanita lepas bersalin
* wanita yang mengalami masalah haid tidak teratur
* wanita yang mengalami masalah keputihan
* wanita yang mengalami masalah kesuburan

TAK PERLU BANCUH
TAK PERLU SHAKE
HANYA CUCUKKAN PENYEDUT DAN MINUM

pm/wassup/weechat 0129459952 utk pertanyaan dan tempahan

«TEMUI SEMULA NIKMAT KEWANITAAN DENGAN LD VENUS GOLD»

RM190 (20 bottles)

TRIAL PACK RM60 (6 bottles)



Wednesday, 12 March 2014

SENSUALITE - MAKANAN GANTIAN HARIAN




Perut buncit
Sakit Lutut
Obesiti
Ikat perut
Cirit birit

Memperkenalkan cara sihat untuk kekal langsing. Suatu pemakanan gantian nutrisi revolusi yang mengawal lemak dalam badan melalui otak, neuran dan sistem pencernaan.

SENSUALITE


Diperkaya dengan ekstrak saffron, Isoflavon protein soya dan serat terlarut menjadikan anda kenyang sepanjang hari.




Terdapat dalam dua perisa iaitu vanila dan coklat

RM280/box (15 sachet)

call/sms/wassup/weechat 0129459952 for free consultation.

Kami bantu anda menjadi seperti mereka





Wednesday, 15 January 2014

El Marino Blanc

 
RM225 / KOTAK (30 sachet)

TRIAL PACK : RM56 ( 7 sachet)

El Marino Blanc  adalah minuman collagen terbaik yang diformulasikan untuk memberikan perlindungan jangka panjang kepada anda semua. Bertindak sebagai anti penuaan dengan menjadikan kulit anda sihat, tegang dan bercahaya.

El Marino Blanc diadun dengan campuran:-


1. Red Orange Complex (ROC)


Diekstrak daripada jus dan kulit ROC yang bertindak sebagai penghalang aktiviti tyrosinase dalam kulit yang menyebabkan pengeluaran melanin. ROC juga membantu mengekalkan kulit supaya sihat dan sekata biarpun di bawah cahaya matahari.

2. Buah Delima (VIQUA® Active via ADS®)


Mengandungi lebih daripada 40 kali sifat-sifat antioksidan yang terdapat dalam jus delima untuk melindungi kulit anda dengan menghalang enzim yang memecahkan kolagen dan elastin struktur dan menghidupkan semula aktiviti sel-sel kulit dan pengeluaran protein belia.

3. Marin Kolagen




Penggubalan menggabungkan Hydrolyzed Marine Kolagen dan Elastin peptida dengan VIQUA ® untuk melindungi dan meremajakan sel-sel kulit. Hari demi hari kulit anda akan berasa tegang, licin dan lebih halus.



Sijil Halal El Marino Blanc