CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 27 May 2015

LIPSTIK COLLAGEN NURRAYSA



Alhamdulillah, pengasas Nurraysa baru aje umumkan nak launch lipstik collagen sebelum puasa nanti.

Antara keistimewaan lipstik collagen Nurraysa:
  • mengandungi vitamin E
  • tidak menghitamkan bibir
  • tanpa plumbum
  • melembapkan bibir
  • warna ikut darah
Nak bibir berseri bak delima merekah??
wassup saya Rina 012 9459952 untuk tempahan


Tuesday, 19 May 2015

SAMBAL HITAM SMALL PACK


50grams
RM4

Salam/hi semua
sebelum ni dah pernah update pasal sambal hitam kuala lipis ni. sebab banyak permintaan untuk small pack jadinya terhasillah pack 50grams ni. Harga pun ok. Rasa pun sedap. senang nak bawa bila bekas kecik camni. tak lama lagi pun dah nak puasa kan. sesuai sangatla untuk anak2 yang duk asrama. Kalau malas nak masak pun makan nasi panas dengan sambal hitam ni pun dah cukup berselera.

boleh wassup saya 012 9459952 untuk tempahan.