CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 11 June 2014

Jom Buang Toksin

Pembersihan kolon adalah perlu untuk menghapuskan toksin yang berkumpul dalam badan kita setiap hari akibat daripada diet yang kurang sihat dan gaya hidup, pencemaran alam sekitar, penggunaan perubatan dan lain-lain Oleh itu kita perlu mengamalkan pembersihan kolon sekurang-kurangnya sebulan sekali untuk memastikan usus kita sihat. Ini penting bagi mengelakkan ianya mengganggu penyerapan nutrien oleh badan kita.

Fujita Lactose-S adalah 100% makanan tambahan kesihatan semula jadi untuk membantu mengekalkan usus yang bersih dan sihat. Ia mengandungi 1 bilion bakteria bifidus yang mesra dan juga lain-lain jenis bakteria yang baik untuk mengekalkan persekitaran berasid yang ideal untuk membantutkan pembiakan bakteria jahat. Kandungan laktosa juga membantu meningkatkan keseimbangan bakteria baik dalam usus ke tahap yang sihat. Tambahan pula, penapaian akan membebaskan gas asid karbonik untuk perlahan-lahan membesarkan dinding usus dan merangsang pergerakan peristaltik, yakni membantu untuk mengusir sisa degil daripada usus.


Fujita Lactose-S juga simbiotik. Dalam erti kata lain, ia mengandungi prebiotik dan probiotik. Dengan itu membantu untuk menggalakkan flora usus yang baik dan kesihatan usus yang lebih baik. Selain itu, ia mengandungi serat, ekstrak oat dan vitamin C dan ia adalah bantuan pelangsingan badan yang berkesan.

Perisa yogurt dan orange

call/sms/wassup/weechat 0129459952 untuk info dan tempahan

0 comments:

Post a Comment