CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 29 November 2016

JADI JUTAWAN DENGAN HANYA BERMODALKAN RM400





Peluang menambah pendapatan dengan modal serendah RM400.
Keuntungan sehingga 100%. 

** free coaching
** free flyers & sampel
** Koleksi testimoni yang banyak
** Produk Bumiputera
** Diluluskan KKM

Terdapat lebih 20 produk untuk dipilih.

p/s: boleh mix all item tau. pm/wassup 012 9459952 untuk details price.

Terbuka kepada semua. sape2 yang dah ada biz tu apa salahnya selit2 produk Nurraysa ni. Bukan nak bangga tapi memang produk ni antara yang tengah hot dan selamat digunakan. Jika dah ada kedai/butik lagi berbaloi. Sambil customer beli baju boleh promote skin care ni juga. Lagipun sekarang memang susah nak dapatkan produk ni kat kedai2 sebab semuanya melalui stokis atau agen yang berdaftar. Jadinya, kalau kawan2 dah ade tapak memang sesuai sangatla..Saya pun akan promote kedai kawan2 kat blog dan fb pages saya nama dan lokasi kedai kawan2.

Jom jadi jutawan sama2. Modal rendah untung berganda;)



0 comments:

Post a Comment